Apurahat

Suomen Lastenlääkäreiden Allergologiayhdistyksen matka-apuraha on haettavana 19.1-31.1.2024. 

SLAY on saanut 10 000€ lahjoituksen GSK:lta vuoden 2024 matka-apurahoihin. SLAY matka-apurahahaku vuodelle 2024 on avattu. Jaossa on yhteensä 4 matka-apurahaa (a 2500€) joko EAACI tai ERS kongressiin. 

Apurahahakemuksen pisteytyksessä 2 pistettä saivat lasten allergologian tai keuhkosairauksien lisäkoulutusohjelmaa suorittavat, 1 pisteen saivat henkilöt jotka tekevät aktiivisesti tutkimustyötä em. erikoisaloilla, olivat lähettäneet posterin tai työskentelivät pääsääntöisesti yksikössä jossa hoidetaan potilaita em. erikoisaloilta (yhteensä max 5 pistettä).

Apurahahakemuksen hakuaika umpeutui 31.1. Hakijoita määräaikaan mennessä oli 11 ja apurahan saajille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Kilroytravels toimii kongressin, lentojen ja majoituksen varaajana. Mikäli haluat jäädä lomailemaan kongressin jälkeen on tämä omakustanteisesti mahdollista. Apurahan suhteen jäävejä ovat hallituksen jäsenet ja ensisijaisesti apuraha annetaan henkilöille, jotka eivät ole saaneet apurahaa yhdistykseltä edeltävän 3 vuoden aikana. Apurahahaun ulkopuolella yhdistys ei vuonna 2024 myönnä matka-apurahoja.

Kannustamme kaikkia kansainvälisestä koulutuksesta kiinnostuneita apurahan hakuun!